Eerste samenkomst ‘Vrienden van Nenova’

Op woensdagavond 30 juni vond de eerste bijeenkomst plaats in het kader van de ‘Vrienden van Nenova’. Op ons kantoor in Arnhem mochten we Marien van Wijngaarden, Marc Menkhorst en Thimo Keizer verwelkomen als eerste deelnemers van dit concept. Alle drie ervaren specialisten in de wereld van safety, security en/of control rooms. Wij zijn zeer trots dat zij hebben besloten om zich als vriend aan te sluiten bij Nenova en het vertrouwen dat zij daarmee uitspreken in onze organisatie.

Het concept ‘Vrienden van Nenova’

Middels het ‘Vrienden van Nenova’ concept proberen we de dienstverlening van Nenova aan te vullen met specifieke expertise. Zodat we ook klanten met zeer specifieke vragen kunnen bedienen. Vragen die net buiten onze eigen corebusiness vallen maar wel onze eigen expertise en dienstverlening raken. Op deze wijze bundelen we kennis, ervaring en expertise in één sterk ecosysteem, zodat we onze opdrachtgevers altijd maatwerk kunnen leveren dat naadloos aansluit bij de vraag. Daarnaast biedt dit concept de mogelijkheid om op een informele wijze kennis en kunde met elkaar te delen en gezamenlijk de markt te verkennen.

Marc Menkhorst

Marc is een management consultant met een achtergrond in de IT (AI), procesinnovatie en organisatietransformatie. Hij is met ruim 30 jaar ervaring in diverse sectoren een ervaren adviseur, projectleider en programmamanager. Hij heeft zich de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van control rooms, meldkamers en toezichtcentrales. Marc was onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Operationeel Controle Centrum Rail en werkt regelmatig in opdracht van de unit Defensie en Veiligheid van TNO.

Thimo Keizer

Thimo Keizer is eigenaar van het onafhankelijke beveiligingsadviesbureau RisicoRegisseurs. Hij helpt organisaties met het gestructureerd inrichten van beveiliging. Door het opstellen van beveiligingsbeleid en dreigingsprofielen, het uitvoeren van risicoanalyses en beveiligingsaudits, het maken van beveiligingsadviezen en het ondersteunen van organisaties bij de implementatie daarvan, zorgt hij ervoor dat zijn opdrachtgevers de beveiliging krijgen die het beste past bij de unieke eigenschappen van hun organisatie.

Marien van Wijngaarden

Marien van Wijngaarden is bouwtechnisch project- en procesmanager. Hij is inzetbaar bij diverse huisvestingsvraagstukken, zoals nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoudswerkzaamheden. Van initiatief tot realisatie, bij korte én lange bouwprojecten. Marien was onder andere betrokken bij de samenvoeging van de meldkamers van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Terugblik

We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst waarin we elkaar een blik hebben gegeven in elkaars keuken en het vertrouwen hebben uitgesproken om in de toekomst met elkaar samen te werken. Zodat we samen de markt van safety, security en control rooms kunnen innoveren.

Heeft u interesse in het ‘Vrienden van Nenova’ concept? Neem gerust contact met ons op via info@nenova.nl of +31262031230. Wij lichten u graag toe wat Nenova en haar vrienden voor u kunnen betekenen.